Naše grupe na Ličkom Osiku svakim su danom sve brojnije, a djeca sve zainteresiranija. Trener Josip Štampar već godinu i pol dana kroz 2 grupe (41 član od 1. do 5. razreda) oblikuje dječake i djevojčice u nove uspješne rukometaše i rukometašice.

Kvalitetan rad trenera Štampara je na Ličkom Osiku okupio veliki broj djece koji su svoj talent željeli usmjeriti u rukomet. Već nakon nekoliko mjeseci rukomet je postao dijelom života tamošnje djece, te se nerijetko mogu vidjeti da u slobodno vrijeme umjesto drugih sportova na valjskim terenima “haklaju” rukomet. Dolaze neki novi iznimno talentirani “klinci”, Jergovići, Dizdari, Čačići, Marojevići, Vučetići, Durmići i mnogi drugi, koji već sada oduševljavaju na turnirima diljem Hrvatske te se kućama vraćaju s ekipnim i individualnim nagradama.

Nećemo pogriješti ako kažemo da je Lički Osik već mjesecima “obojan” rukometnim bojama.

Svi zainteresirani za treniranje rukometa na Ličkom Osiku mogu kontaktirati Josipa Štampara, mob: 099/692-2180 ili Vanju Antića, mob: 095/969-0006.

Treninzi se odvijaju u dvorani OŠ dr. Franje Tuđmana na Ličkom Osiku ponedjeljkom i utorkom od 16-17h i četvrtkom 16-18 sati.