Završilo je i 10. izdanje međunarodnog turnira u malom rukometu “Mali medo” koji je u Gospiću okupio 38 ekipa i oko 400 sportaša iz raznih dijelova Hrvatske i BIH. Ekipe su zadovoljno i samo s riječima hvale za organizaciju turnira napustili naš Gospić.


U predturniru su sudjelovali naši najmlađi članovi (vrtić i 1. razredi) te su svi zasluženo nagrađeni medaljama, dok su se u glavnom turniru natjecali dječaci 2007. i 2008., te djevojčice 2008. godišta. Odigrano je ukupno 116 utakmica u kojima su sudjelovale i naše ekipe.
Djevojčice su se borile kako lavice i pokazale puno potencijala, no nisu uspjele do medalje, dok su dječaci 2008. godišta uvjerljivim igrama osvojili 1. mjesto, a dječaci 2007. godišta poraženi u finalu od ekipe Olimpije iz Vodica (7:6) u zadnjim sekundama utakmice.
Kod dječaka 2008. godišta za najboljeg igrača proglašen je naš Mladen Marković, a u najbolju ekipu izabrani su Mateo Jergović i Luka Borovac. Fran Juraj Rukavina bio je najbolji golman, a Vedran Hećimović u najboljoj ekipi kod dječaka 2007. godišta.

OVIM PUTEM SE ŽELIMO ZAHVALITI SVIM EKIPAMA ŠTO SU UVELIČALE NAŠ TURNIR, BROJIM ČLANOVIMA KOJI SU BESPRIJEKORNO ODRADILI ORGANIZACIJSKE ZADATKE I TIME ORGANIZACIJU DOVELI NA VEOMA VISOKI NIVO, TE NAŠIM IGRAČIMA I IGRAČICAMA KOJE SMO ZDUŠNO BODRILI TIJEKOM SVAKE UTAKMICE.

HVALA I SVIM RODITELJIMA KOJI NAM VJERUJU I DAJU BEZUVJETNU PODRŠKU U SVEMU ŠTO RADIMO!

VIDIMO SE I SLJEDEĆE GODINE!!!