Mlađi kadeti su snage odmjerili sa Zametom i Čavlima, te ostvarili pobjedu i poraz.

Nakon zimske pauze ligaške obveze krenule su i mlađim kadetima koji su nakon napornih treninga, bez Mihelića i Kosanovića (odlazak u RK Trsat) i unatoč brojnim izostancima (Rupčić, Quni, Kosović, Šikić, Kovačević, Marijić, Jurišić, Drakulić, Kolačević, Mufić) u utakmicama lige Primorsko-goranske županije pokazali vrlo dobru, rastrčanu i agresivnu igru.

RK ZAMET – RK GOSPIĆ 22:17 (12:8) – hrabro smo se suprotstavili Zamećanima, jednoj od dvije najjače ekipe lige i do posljednje 4 minute bili u šansi za pozitivan rezultat. Dvije nespretne reakcije u napadu protivnik je kaznio kontrama i ostvario pobjedu 22:17. Tomislav Milković postigao je 4, dok su Lovro Matjašec i Bruno Vukelić dodali po 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK ČAVLE 20:7 (9:2) – nastavili smo s agresivnom obranom koju smo uvježbavali na treninzima, te postigli nekoliko laganih golova iz polukontre i kontre kojima smo se odvojili već u prvom poluvremenu. Sličnim ritmom i uz uvježbavanje novih kretnji u napadu dolazimo do konačne pobjede od 13 pogodaka razlike. Matej Suknaić sa 6, Tomislav Milković s 4 i Josip Starčević s 3 pogotka bili su najefikasniji u našim redovima.