Nakon uspješnog predstavljanja djevojčica U15 na Turniru regija u Đurđevcu, u Rijeci se, 2. prosinca 2023. godine, održalo drugo regionalno okupljanje za djevojčice rođene 2010. i 2011. godine.

Pozivi pojedinaca na regionalna okupljanja selekcija svih uzrasta jedan je od dugoročnih ciljeva koji se ostvaruje kako za sportaše tako i za klub. Ove se sezone taj cilj počeo intenzivno ostvarivati kroz pozive gospićkih rukometaša i rukometašica na regionalne selekcije regije Rijeka, Kvarner, Gospić, kao i na Turnir regija.

Odlično predstavljanje djevojčica U13 na prvom regionalnom okupljanju rezultiralo je pozivom svih 9 djevojčica i na drugi regionalni trening.

Mia Vukelić, Petra Balenović, Matea Halapa, Iva Fajdić, Lucija Starčević, Melani Mesić, Rafaela Došen, Dora Andrijević svojim su rukometnim znanjima i usvojenim vještinama, kao i talentom, pronašle svoje mjesto među 41 pozvanom perspektivnom igračicom spomenute regije. Klara Luketić izostala je zbog bolesti.

Vanja Antić sudjelovao je kao stručni regionalni voditelj okupljanja, dok je trenerica Antonija Antić u svojstvu trenera educirala mlade rukometašice.

Čestitamo na novom priznanju i ovoj iznimnoj časti te željno isčekujemo sljedeće pozive koje su gospićke rukometašice zasigurno zaslužile.