Naši članovi su i ove godine na Trgu Stjepana Radića u Gospiću obilježili Svjetski dan sporta.

I ove godine smo nastavili tradiciju obilježavanja Svjetskog dana sporta kojeg smo s našim članovima obilježili na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. Svjetski dan sporta se diljem svijeta ove godine obilježavao 25. svibnja, no zbog veoma promjenjive vremenske prognoze i velikog broja obveza u klubu bili smo primorani nekoliko puta prolongirati naše obilježavanje u Gospiću. Naposlijetku smo odabrali srijedu, 6. lipnja 2018. godine, što se pokazao kao pun pogodak. Odlično vrijeme omogućilo je da sve protekne na najbolji mogući način.

Okupljanje članova je krenulo već u 16 sati, a na Trgu Stjepana Radića su čekale lopte i četiri rukometna gola. Svakom minutom je trg bio sve posjećeniji, a u 16,30 sati okupiran s oko 150 naših rukometaša koji su sa svojim trenerima odradili pokazne vježbe i kratke rukometne treninge, te kasnije i zaigrali rukomet. Okupljanje je trajalo do 18 sati, a djeca su umorna i znojna, ali vesela svoje druženje nastavila u obližnjem parku.

Bilo je lijepo vidjeti centar Gospića ispunjen djecom i roditeljima koji su podržali i ovu aktivnost kluba koji je na ovaj način još jednom građanima predstavio svoj rad, a nadamo se i potaknuo ih na bavljenje tjelenom aktivnošću.