Počela je liga Primorsko-goranske županije i za mlađe kadete.

Na put u Rijeku krenuli smo u najjačem sastavu kako bi se pokušali dodatno uigrati na utakmice 1.HMKRL zapad i u tom naumu smo uspjeli. Uz pobjede protiv RK Kvarner Kostrena i RK Trsat I najviše raduje pristup i način na koji su naši dečki došli do pobjeda. Agresivna i veoma motivirana igra cijele ekipe u obje utakmice davala je potrebnu sigurnost koja se pretočila u dvije pobjede.

 

RK GOSPIĆ – RK KVARNER KOSTRENA 28:15 (13:8) – nešto suzdržanije uvodne minute brzo su bile iza nas. Na krilima agresivnije obrane i brze tranzicije ubrzo prelazimo u vodstvo (4:3) koje se do kraja utakmice samo povećavalo do konačnih +13. Svi igrači su dobili svoju priliku, a najefikasniji su u našoj ekipi bili Matej Suknaić s 9, Tomislav Mihelić s 5 i Mihael Kosanović s 4 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK TRSAT I 29:23 (16:10) – iako se RK Trsat u ligi natječe s dvije podjednake ekipe, ova utakmica nam je bila zanimljiva kako bi do u detalje vidjeli nivo uigranosti naše ekipe. Čvrsta i pokretljiva obrana rezultirala je brojnim polukontrama koje smo sigurno realizirali, a raduje i napredak u igri na postavljenu obranu. Vodstvo 7:3 do poluvremena smo podigli na 16:10, da bi u drugom poluvremenu došli i na +9 (23:14, 25:16, 27:18). Najviše pogodaka postigli su Tomislav Mihelić (8), Stjepan Mufić (7) i Matej Suknaić (3).

Nadamo se da smo ovim pobjedama uzeli zamah za sljedeći vikend kada u Gospiću u sklopu 1.HMKRL zapad dočekujemo RK Buje i RK Umag.