Ulaganje u trenere i njihovo obrazovanje jedan je od glavnih ciljeva uprave našega kluba.

Kada uzmemo u obzir činjenicu da je prije dvije godine u klubu djelovao samo jedan školovani trener i to jedna od povijesnih ličnosti našega kluba, trener Joso Starčević – Ćele, a da danas u klubu djeluje čak 5 licenciranih trenera, te je u planu obrazovanje još nekolicine, ozbiljnost pristupanja problemu je i više nego očita.

Budući okupljamo veliki broj članova (250) od koji su većina dječaci i djevojčice od 6 do 16 godina, ulaganje u obrazovanje trenera je jedan od glavnih ciljeva kluba, a sve kako bi našim članovima omogućili kvalitetnije treninge i što veći napredak.

Želja je da treneri koji djeluju pri klubu budu primjer svima, od najmlađih do najstarijih članova, ali i primjer svoj djeci i ljudima u Gospiću i šire. Naši treneri, osim rukometnim vježbama, roditeljima pomažu u odgajanju djece, kako bi djeca bila što samostalnija, odgovornija i pristojnija.

Želimo se zahvaliti svim članovima i njihovim roditeljma što su prepoznali kvalitetnu, ozbiljnost i utjecaj našeg rada na djecu, te nam dali svoje povjerenje.

 

U klubu djeluju sljedeći licencirani treneri:

– Ivan Blašković

– Josip Štampar

– Ivica Valentić

– Zvonimir Knežević

– Vanja Antić