U subotu, 7. travnja 2018. godine, put Rijeke otišli su mlađi kadeti, dječaci “A” i djevojčice “A” te u sklopu lige Primorsko-goranske županije ukupno odigrali 6 utakmica.

Mlađi kadeti su odigrali veoma loše i nezainteresirano protiv RK Trsat II i već na samom početku utakmice gubili 5:0 i 8:2. U drugom dijelu su protivnici samo održavali prednost i mirno utakmicu priveli kraju. Tijekom svih 40 minuta utakmice naši dečki nisu pokazali gotovo ništa od onoga kolko zaista mogu i vrijede. U drugoj utakmici je protivnik bio RK Čavle, a pobjeda 27:9 protiv objektivno slabijeg protivnika ne može biti iskupljenje za prikazanu igru i pristup.

RK TRSAT II – RK GOSPIĆ 25:16 (17:7) – Suknaić 8, Quni 3

RK GOSPIĆ – RK ČAVLE 27:9 (16:2) – Suknaić 6, Starčević 4, Quni 4

 

Dječaci “A” su za protivnike imali identične ekipe kao njihovi stariji prijatelji, a ostvarili su isti uspjeh. Poraz protiv trenutačno jače ekipe Trsata i visoka pobjeda protiv RK Čavle.

RK ČAVLE – RK GOSPIĆ 4:23 (3:11) – Delišimunović 8, Milković Borna 3, Milković Petar 3

RK GOSPIĆ – RK TRSAT II 19:28 (8:13) – Starčević 6, Delišimunović 5, Rajič 3

 

Djevojčice su imale velikih problema oko sastavljanja ekipe za utakmice protiv Kvarner Kostrene i Omišlja. Izleti, obiteljske obveze i kazne desetkovale su našu ekipu, pa su tako izostale Milinković J.T., Milinković B., Borovac M., Vojta, Stilinović i Starčević. Iako bez gotovo cijele udarne ekipe naše su djevojčice prikazale dobru igru, no unatoč tome ostvarile oba poraza. Nadamo se da će se sljedeće utakmice shvatiti kud i kamo ozbiljnije jer su nas izostanci koštali možda i obe pobjede.

RK GOSPIĆ – RK KVARNER KOSTRENA 11:19 (8:10) – Milković 5, Šop 5

RK OMIŠALJ – RK GOSPIĆ 12:5 (3:1) – Šop 3, Milković 2