Seniori su odigrali posljednju pripremnu utakmicu prije početka sezone 2019./2020.

Utakmica je odigrana u četvrtak, 26. rujna 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću a za protivnika smo imali veoma kvalitetnu ekipu koja je prošle sezone ispala iz 1.b lige.

Naša ekipa je bila gotovo kompletna, te je odigrala jednu odličnu utakmicu.

Udarne postave obiju ekipa bile su na parketu do 20 minute utakmice te se igralo “gol za gol”. U posljednjih 10ak minuta prvoga dijela trener Jeličić je promijenio cijelu ekipu, a većina naših novopečenih srednjoškolaca se, unatoč vrlo dobroj igri, nije uspjela nositi s najboljim sastavom Biograda koji je do poluvremena od -1 došao na +3 (17:14).

Početkom nastavka ponovno ulazimo u najjačem sastavu, poravnavamo na 20:20, Jeličić ponovno mijenja sve igrače te gosti 5:0 serijom odlaze na 25:20. Loša reakcija našeg podmlatka i fizička superiornost ekipe Biograda primorala je trenera na novu rotaciju gdje je ekipa koja je započeka utakmicu veoma brzo smanjila zaostatak na 25:26, u ključnim trenucima nije uspjela realizirati dva sedmerca što nas je odvelo u poraz rezultatom 26:27.

Raduje napredak koji je vidljiv u igri naše ekipe, noge igrača su sve lakše, uigravanje je u tijeku i do početka sezone bi sve trebalo biti na svom mjestu.

Najefikasniji su u našoj ekipi bili Čović s 9, Pavelić s 8, te Jelić i Suknaić s 4 odnosno 3 pogotka.