Zimski prijelazni rok dodatno je osnažio ekipu seniora u nastojanju zadržavanja prvoligaškog statusa. Nakon odličnog ljevaka Kristijana Cvjetkovića, s kojim se dobila kvaliteta i širina na poziciji desnog vanjskog igrača, stigla su i dva odlična, mlada i potentna pojačanja iz Senja koja će zaoštriti konkurenciju na mjestima vratara i desnog krila.

Dvadesetogodišnji igrači donijeti će dodatnu dozu mladosti i drskosti, te entuzijazma i motivacije, u ovoj, ali i biti dio budućnosti u kojoj klub u narednim sezonama želi napraviti dodatni iskorak kako u organizaciji, tako i kvaliteti seniorske ekipe.

Mate Nekić, vratar (19.1.2001.) i ljevoruki Matija Krmpotić na desnom krilu (15.5.2000.) u svijet rukometa su ušli sa 10, odnosno 7 godina u Rukometnom klubu Senj u kojem su proveli cijelu dosadašnju karijeru. Tijekom godina na svojim su se pozicijama isprofilirali, a u nekoliko godina seniorskog rukometa i dokazali kao odlični i potentni igrači. Osim kvalitete na terenu, spomenutim dvojcem na kvaliteti je dobila i svlačionica budući se radi o karakternim igračima pozitivnih stavova što pokazuje i Nekićeva dosadašnja titula kapetana u ekipi Senja.

U mlađim uzrastima zajedno su, dijeleći istu svlačionicu, ostvarili velike uspjehe u klupskom i školskom rukometu nastupajući na njihovim završnicama. U klupskom rukometu u borbi za prvaka Hrvatske najuspješniji su bili u sezoni 2016./2017. kada su kao izlazna generacija zauzeli 8. mjesto. Također su velike uspjehe ostvarili sa školskom ekipom s kojom je Nekić na Državnom prvenstvu Hrvatske u sezoni 2014./2015. osvojio zlatnu medalju, dok su u tandemu na Državnom prvenstvu Hrvatske u srednjoškolskom rukometu u sezonama 2017./2018. i 2018./2019. sudjelovali u finalima i bili srebrni. U konkurenciji seniora osvojivši prvo mjesto u 2. HRL zapad u sezoni 2018./2019. dobili su iskustvo igranja u 1.HRL jug u kojoj će se nastaviti natjecati u našem Rukometnom klubu “Gospić”.

Još jedan odličan prijelazni rok je gotovo iza nas, a najnovije prinove pokazuju smjer kojim klub u budućnosti želi ići.

Dečkima želimo puno sreće i što više dobrih rezultata u dresu našeg kluba.