Stvari polako dolaze na mjesto.

Treća pripremna utakmica nakon četiri tjedna priprema odigrana je u petak, 4. veljače 2022. godine, u Ogulinu protiv istoimenog protivnika. Ekipa Ogulina natječe se u 2. HRL zapad, u tijesnoj je borbi za osvajanje 1. mjesta koje vodi u prvoligaško društvo i kao takva je bila logičan i odličan izbor za prijateljski susret u drugoj polovici pripremnog perioda.

Treninzi isključivog podizanja fizičke spreme igrača su prošlost, a trkački odlična utakmica sa sve manje tehničkih grešaka pokazatelj je da su noge sve lakše, a treninzi loptom u putom jeku.

Trener Antić je na put otputovao bez gotovo polovice igrača od kojih je manji broj ozlijeđenih, dok se većina bori sa prehladama i bolestima, pa tako u ekipi nije bilo standardnih Petrovića, Verzona, Cvjetkovića, Bilića, Čovića i Udiljaka.

Veoma zanimljivu i utakmicu punu tempa, odigrali su rukometaši obiju ekipa. Domaćin u blagom vodstvu tijekom prvih 20 minuta uspijeva naplatiti određene, za ovaj dio priprema i očekivane, gotovo početničke greške napadačke tranzicije, kao i brojne izgubljene ničije lopte.

Završnica prvih 30 minuta ipak je pripala našem prvoligašu koji na odmor odlazi pri vodstvu 19:18.

Igrači Ogulina u drugom dijelu nisu uspjeli izdržati nametnuti tempo te se zaostatak povećao na 4-5 pogodaka. Posljednjih 15 minuta obrana je ubacila u brzinu više, napadu omogućila lagane pogotke za visoku 45:34 pobjedu, za 3/3 u pripremnim susretima.

Ispred igrača je novi tjedan koji završava posljednjom utakmicom prije početka ligaškog natjecanja u kojoj na domaćem terenu dočekuju RK Dubovac-Gaza.

RK OGULIN – RK GOSPIĆ 34:45 (18:19) – Markić (13), Sakić (6), Dželalija (6), Suknaić (5), Seferagić (4), Matulović (4), Pavelić (3), Kovačević (2), Jelić (2)