Na klub je stigao mail koji nas obavještava o dodjeli povlaštenih ulaznica za utakmice Europskog rukometnog prvenstva koje će se u siječnju 2018. godine održati u Hrvatskoj, točnije u Splitu 

Tijekom srpnja 2017. godine smo radili popis ljudi zainteresiranih za dobivanje povlaštenih ulaznica za navedeno EP uz napomenu da postoji mogućnost da oni koji nisu dio našeg kluba, HRS-a, UHRS-a i UHRT-a neće moći dobiti povlaštenu ulaznicu po povlaštenoj cijeni.

Isteresenata je bilo za 114 karata, te je taj popis proslijeđen firmi DEKOD d.o.o. koja nas je prije par dana obavijestila o dodjeli ulaznica za utakmice u Splitu.

Za utakmice u Splitu je ukupno bilo zainteresirano 98 ljudi, a u odgovoru firme DEKOD d.o.o. stoji da nam je, zbog velikog interesa javnosti, za taj grad i tu fazu natjecanja dodijeljeno ukupno 14 ulaznica. Zbog iznad navedenog pravila ulaznice će biti podijeljene članovima kluba koji su se zabilježili za kartu tijekom srpnja ove godine i to hijerarhijski od seniora do dječaka “A”.

Sve ostale zainteresirane za odlazak na utakmice rukometnog EP u Hrvatskoj pozivamo da izdvoje 70 kuna više nego je cijena povlaštene ulaznice i preko stranice ulaznice.hr pokušaju kupiti svoje karte.