Održana je redovna sjednica Skupštine kluba.

U Kulturno informativnom centru u Gospiću je u četvrtak, 5. studenog 2020. godine, s početkom u 18,30 sati održana redovna sjednica Skupštine Rukometnog kluba “Gospić”. Uz pridržavanje nužnih epidemioloških mjera 22 skupštinara prisustvovala su prezentaciji predsjednika Tomislava Rukavine i tajnika Vanje Antića u kojoj su ih izvijestili o radu i financijama u proteklom razdoblju, te najavili planove za budućnost koji uvelike ovise o virusu COVID-19.

Novu sportsku sezonu 2020./2021. započinjemo s prijavom u čak 11 ligaških natjecanja u 8 kategorija za igrače muškog i ženskog spola.

Važno je napomenuti da seniorska ekipa veoma uspješno plovi na vrhu tablice u 2. HRL zapad, te da u novu sezonu klub ulazi jači za 4 licencirana trenera što je ukupno 8 licenciranih trenera koji svojim stručnim i marljivim radom nižu uspjehe od najmlađih uzrasta pa sve do seniorke ekipe.

Upornost svih igrača i trenera kluba vidljiva je u svakodnevnom održavanju treninga na otvorenim pomoćnim terenima pokraj Gradske sportske dvorane. Prema željama igrača i igračica bez obzira na sve hladnije vrijeme treninzi će se održavati kad god temperature i padaline to dopuste.

Svi članovi kluba uz sve sportske obaveze sudjeluju u mnoštvu humanitarnih, kulturnih, ekoloških, edukativnih i ostalih javnih događanja, a sve s ciljem pomaganja i sudjelovanja u aktivnom životu lokalne zajednice.

Članovima, igračima i trenerima želimo puno uspjeha u radu te što blažu ličku zimu kako bi mogli održati što više treninga i ostvariti što bolje rezultate na svojim natjecanjima.