RK OGULIN – RK GOSPIĆ 19:28 (8:15)
OGULIN, SPORTSKA DVORANA ,
Gledatelja: 15,
Suci: Ivana Salopek (Ogulin) Vlatka Stipetić (Ogulin)



OGULIN: Vučić , Grgic 1, Vuković 3, Stipetić, Guši 1, Stošik 2

GOSPIĆ: Brkljačić, Šimić 3, Marković 2, Pupić 3, Jelić 8, Starčević1, Pleša, Stanković, Pavelić 5(1), Antić 6, Došen, Mašić

Sedmerci: Ogulin 4(2) Gospić 1(1).
Isključenja: Ogulin 4 minute, Gospić 16 minuta.

Na početku priprema igrači Gospića su išli na prijateljsku utakmicu u Ogulin.Utakmica se odigrala pred malim brojem gledatelja.Gospićani su krenuli jako agresivno u obrani i efikasno u napadu pa je stoga rezultat nakon prvih 15minuta bio 4:9 za goste iz Gospića.Vrlo mlada ekipa domaćina nije imala lijeka za obranu gostiju pa se na poluvrijeme odlazi s rezultatom 8:15 za Gospićane. U prvom poluvremenu treba istaknut jako dobru igru igrača Gospića Vanje Anića koji je s nekoliko ukradenih lopti vodio Gospićane ka prednosti te novopridošlog vratara iz Zagreba Darija Stankovića koji je s nekoliko izvrsnih obrana pomogao Gospićanima da stvore veliku prednost na poluvremenu. U drugo poluvrijeme domaćin ulazi nešto bolje i agresivnije i radi seriju od 4 uzastopna pogotka i dolazi na samo 5 pogodaka zaostatka, ali onda Gospićani kreću opet s dobrom obranom i stvaraju prednost. Do samog kraja utakmice bilo je nekoliko atraktivnih poteza obadvije ekipe pa su i malobrojni navijači mogli uživat u ovoj prijateljsko utakmici.Gospićana su ovu utakmicu iskoristili kao početak priprema koje ce obavit u Crikvenici i za provjeru nekoliko novih igrača, koji su se prije svega pokazali kao velika pojačanja u obrani koja je bila najlošiji dio Gospićana u prvom dijelu prvenstva. Sutkinje ne treba puno spominjat jer su svoj posao obavile besprijekorno.Kod domaćina se istaknuo Blušković s 4 pogodaka, dok su se kod Gospićana istaknuli Jelić s 8 pogodaka, Antić s 6 pogodaka te Stanković s nekoliko odličnih obrana i Pupić s odlično igrom u obrani.

Gospićani odlaze iz Ogulina s pobjedom i zadovoljni s tim kako su ugošćeni od strane domaćina i sad se okreću pripremama koje ce obaviti u Crikvenici od 8.2 do 10.2 te ce tamo odigrati dvije pripremne utakmice.