PRIJATELJSKA UTAKMICA
RK SELCE – RK GOSPIĆ 29:31
CRIKVENICA, SPORTSKA DVORANA
Gledatelja 15

SELCE: Draženović, Kosagov, Antić 9, Poštić 3, Jeličić 1, Šarlija, Škorić, Lučić, Lončarić 2, Gašparović, Jerčinović.
GOSPIĆ: Brkljačić, Šimić 5, Marković 2, Pupić 1, Jelić 8, Starčević 3, Stanković, Pavelić, Došen, Drmić 8, Caga 4,
Sedmerci: Ogulin 6(4), Gospić 5(3).
Isključenja Ogulin bez isključenja, Gospić bez isključenja

Rukometaši Gospića su na pripremama u Crikvenici imali dvije pripremne utakmice. Prva utakmica je bila na rasporedu u ponedjeljak u 21.30 u Sportskoj dvorani u Crikvenici, a protivnici su bili trećeligaši iz Selca. Odmah na početku inspirirani domaćin stvara prednost od 3 gola razlike predvođeni odličnim golmanom Dražićem te šuterom Antićem. Međutim to vodstvo nije dugo trajalo je Gospićani kreću malo koncentriranije u obrani koju kontrolira novopridošlo pojačanje iz Zagreba Filip Pupić , te popravljaju realizaciju u napadu predvođeni Jelićem i novim razigravačem Dankom Drmićem. Na poluvrijeme domaćin odlazi s golom prednosti. U poluvremenu igrač Gospića Mate Pavelić radi jedan neopravdan potez i napušta parket te odlazi na tribine.

"Ovim putem ispričavam se svim suigračima i treneru zbog nedoličnog ponašanja te sam uvjeren da se to više nikad neće ponovit. "

U drugom poluvremenu se igralo gol za gol sve do samoga kraja kada Gospićani ipak uspijevaju doći u vodstvo i to vodstvo održavaju do samoga kraja, te na kraju bilježe svoju drugu pobjedu u ovoj godini. Ovu utakmicu Gospićani ne mogu pamtiti po ničemu dobrom jer su odigrali jako loše. Kod domaćina treba spomenut jako dobrog golmana Jelčića te vanjskog Aleksandra Antića. Kod Gospićana treba istaknut Jelića koji je opet pokazao da je u izvrsnoj formi što je i potvrdio s 8 pogodaka, treba još jednom pohvaliti Filipa Pupića koji se opet pokazao kao veliko pojačanje u obrani dok u napadu još treba malo više pokazati. Novopridošli srednji vanjski Danko Drmić se pokazao kao izuzetno dobra i kvalitetna zamjena za Vanju Antića, koji je ozlijeđen. S dovođenjem Drmića, Antić će moći igrati na njemu najdražoj poziciji lijevom krilu.

Vanji želimo sto brži oporavak, te da nam se sto prije vrati jer nije isto igrati s njim i bez njega. (Bez njega je bolje. – dodao Marko 🙂 )