Rezervirajte karte po povlaštenim cijenama i organizirano iz Gospića budite bio EHF EP u Hrvatskoj.

Rukometni klubovi su dobili mogućnost da za svoje rukometne djelatnike, igrače, trenere, delegate i suce (čitaj: sve osobe koje je klub službeno registrirao u HRS) osiguraju ulaznice po povlaštenim cijenama. Ovim putem pozivamo sve aktivne članove (igrače i trenere) Rukometnog kluba „Gospić“ (2004. godište i stariji) da razmotre ovu ponudu i najkasnije se do subote, 1. srpnja 2017. godine, prijave i rezerviraju svoje karte.

Članovi rođeni nakon 2004. godine se također mogu javiti pa ćemo individualno s roditeljima dogovarati eventualne rezervacije i detalje.

Organizirano (cijenu autobusa javimo naknadno)bi se iz Gospića trebalo ići samo u jednom terminu (12.1.2018. godine – Split – otvaranje EP – utakmica Hrvatska – Srbija – 15 sati), dok zainteresirani mogu rezervirati ulaznice i za bilo koji drugi dan i grad, no trebaju sami organizirati prijevoz.

Povlaštena cijena ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija (12.1.2018.) koja se igra u Splitu je 80 kuna.

Svi oni koji su zainteresirani za nabavljanje ulaznica po povlaštenoj cijeni a nisu članovi našega kluba, roditelji, obitelj i rodbina naših članova, kao i svi građani, slobodno se javite pa ćemo provjeriti i dati povratnu informaciju hoćemo li vas moći progurati. Ukoliko vas nećemo moći progurati, svoje ulaznice možete rezervirati na web stranici ulaznice.hr, te se, naravno, prijaviti za prijevoz koji će biti organiziran iz Gospića.

U nastavku ove vijest nalazi se slika s rasporedom gradova i danima za rezervaciju ulaznica, te povlaštenim cijenama. Utakmica Hrvatska – Srbija za koju bi trebao biti organiziran prijevoz iz Gospića je na slici pod nazivom Match day 1. Ostale detaljnije informacije (koji dan i u koliko sati se igra koja utakmica) možete naši na stranici ulaznice.hr.

Za rezervaciju i eventualne dodatne informacije se do subote, 1. srpnja 2017. godine, javite na Vanja Antić, mob: 095/868-0006 ili putem facebooka.