Mlađi kadeti su u subotu, 1.12.2018., u Rijeci snage odmjerili sa Zametom i Trsatom.

Igrala se liga Primorsko-goranske županije, a na put smo otišli bez veoma važnih Ivana Starčevića, Josipa Klobučara i Matije Vukelića, te u manjku rotacije ipak ostvarili pobjedu i poraz.

 

RK GOSPIĆ – RK ZAMET II 22:12 (13:3) – iako smo za protivnika imali drugu ekipu Zameta, pristup igrača je bio na visokom nivou što potvrđuje činjenica da je bilo kojeg protivnika jako teško nakon 20 minuta utakmice ostaviti na samo 3 postignuta pogotka. Visoku prednost s poluvremena smo s nekoliko izmjena bez problem uspjeli zadržati i ostvariti visoku pobjedu. Nikola Kovačević i Gabriel Rajič postigli su po 5, dok je Petar Milković postigao 4 pogotka.

 

RK TRSAT I – RK GOSPIĆ 28:16 (11:7) – ozljeda Luke Delišimunovića na samom početku utakmice, povezana s navedenim izostancima i veoma jakim protivnikom, odvela nas je u rezultatski visoki poraz. Vrlo dobro prvo poluvrijeme mogli smo završiti s puno boljim dojmom da smo uspjeli realizirati dva zicera. Pri rezultatu 7:7 Luka Maras ne uspijeva realizirati kontu što protivnik ekspresno kažnjava i na odmor odlazimo sa zaostatkom od 4 pogotka (7:11). U drugom poluvremenu zbog nemogućnosti kvalitetne rotacije dolazi do pada snage i koncentracije. Igrači Trsata su svaku našu izrađenu i nerealiziranu šansu kaznili brzim napadom i u konačnici ostvarili visoku pobjedu.