Seniori su odigrali prvu pripremnu utakmicu.

Nakon dva tjedna isključivo kondicijskih treninga i sa samo jednim treningom s loptama ekipa seniora je u nedjelju, 13. rujna 2020. godine, otputovala u Vodice kako bi protiv istoimenog protivnika odigrala prvu pripremnu utakmicu.

U sastavu je bilo 17 igrača, a u dresu našega kluba su se predstavila i pojačanja Dželalija i Bilić, dok Matulović zbog lagane ozljede nije ulazio u igru. Cilj je bio nastaviti s fizičkom pripremom i trkački još više napredovati te su podjednaku minutažu dobili gotovo svi igrači, pa i Jergović i Čačić, mladci rođeni 2006. godine.

Ekipa Vodica je gotovo cijelo prvo poluvrijeme bila u blagom vodstvu, da bi naši igrači u završnici prvih 30 minuta ipak uspjeli preokrenuti i na odmor otići s +2. U nastavku smo se veoma brzo odvojili na 4-5 pogodaka razlike, a u završnici pojačali ritam i došli do pobjede od 9 pogodaka razlike (37:38) te pokazali da se na treninzima radi dobro i kvalitetno.

Dželalija i Bilić su se predstavili kao pojačanja, dok će se Matulović i Seferagić imati priliku dokazati već u subotu, 19. rujna 2020. godine, kada u Senju igramo protiv ekipa iz 1.B HRL, RK Senj i MRK Kozala.