Dječaci “A” su u subotu, 12.5.2018., otputovali u Rab i odigrali svoje utakmice lige Primorsko-goranske županije.

 

Ekipa je na put krenula i više nego desetkovana budući iz raznih razloga nismo mogli ražunati na Župana, Stilinovića, Vukelića, Rajiča i Delišimunovića, dok nam je raspored donio situaciju da u Rabu odigramo dvije utakmice, i da nam u obje protivnik bude neugodna ekipa MRK Arba Rab koja se zbog nekoliko starijih igrača natječe izvan konkurencije.

Unatoč veoma bitnim izostancima i situacije izostanka golmana Stilinovića (zamijenio ga je igrač Petar Milković) odigrali smo vrlo dobre utakmice u kojima smo pokazali da imamo širinu kadra, pokazali ozbiljnost i čvrstinu, te osvojili nova 4 boda.

U obje utakmice protivnik se pokazao kao jedna veoma čvrsta, na momente u obrani i prečvrsta, ekipa koja zna što želi, no naši igrači su i ovoga puta uspjeli pokazati da su odlični kada je to najpotrebnije. Već spomenute izostanke određenih igrača odlično su u obje utakmice nadomjestili Ivan Dasović i Petar Milković koji je igrački dres silom prilika morao zamijeniti onim golmanskim te je svojim obranama uvelike doprinjeo konačnim rezultatima.

RK GOSPIĆ – MRK ARBA 20:16 (11:10) – Starčević (9), Dasović (4)

MRK ARBA – RK GOSPIĆ 10:8 (19:21) – Dasović (7), Starčević (6)