Dječaci “A” su odličnim igrama osigurali nova četiri boda i priključili se samom vrhu tablice.

U subotu, 3. veljače 2018. godine, ekipa dječaka “A” je unatoč lošim vremenskim prilikama otputovala u Rijeku na svoje utakmice u sklopu lige Primorsko-goranske županije. Protivnici su bile ekipe Zamet I i Zamet II.

Naši su dečki odlično odradili obrambene promjene koje su uvježbavane tijekom tjedna, te uz raznovrstan napad, unatoč izostanku Luke Delišimunovića (bolest), ostvarili dvije uvjerljive pobjede s kojima smo nadoknadili manjak utakmica i došli na sami vrh tablice.

 

RK GOSPIĆ – RK ZAMET II 20:11 (9:3) – ozbiljan obrambeni ulazak u utakmicu  osigurao nam je napade na slabije postavljenu obranu protivnika što smo i iskoristili, te preko raspoloženih Rajiča, Starčevića i Kovačevića poveli rezultatom 4:0 i 6:1. Dečki su nastavili s ozbiljnim pristupom i na odmor otišli pri rezultatu 9:3. Zamećani su u nastavku bili agilniji, ali naša ekipa odgovara na isti način. Još pokretljivija i čvršća obrana prisilila je protivnike na šuteve s 10 metara koje je većinom uspješno branio Stilinović. Napad je u nastavku napadao zonsku obranu, a igrači su brojnim lijepim akcijama, rješenjima i potezima dolazili u prilike za gol. Najefikasniji su bili Starčević sa 5 i Kovačević s 4 pogotka.

 

RK ZAMET I – RK GOSPIĆ 10:28 (4:15) – nešto slabijeg protivnika nismo shvatili olako, te smo nakon početnog buđenja (3:3) ubacili u brzinu više i rastrčanom i jednostavnom igrom već do pluvremena stekli prednost od 11 pogodaka razlike. U konačnu pobjedu od 18 razlike po 5 pogodaka ugradili su Milković B., Starčević i Maras, dok je Rajič efiksan bio 4 puta.