Dvjema pobjedama protiv izravnih konkurenata naši su dječaci na milimetar do plasmana na završnicu PH i borbe za prvaka Hrvatske. Igrači trenera Zvonimira Kneževića snage su odmjerili s ekipama Buja i Umaga, te ostvarili obje pobjede. Cijela ekipa je pokazala da se zna nositi s pritiskom očekivanja pozitivnog rezultata protiv veoma jakih protivnika, dok su najefikasniji bili Ivan Dasović s 13, te Nikola Kovačević, Ivan Starčević i Luka Maras s po 9 pogodaka. 

 

RK GOSPIĆ – RK UMAG 28:18 – utakmica u kojoj je rezultat bio u egalu do našeg vodstva 10:8. U tim trenucima ulazimo u dobar ritam i povećavamo razliku na +5 (16:11). Nakon toga se ruke opuštaju i dolazimo do visoke pobjede od 10 pogodaka prednosti. Dasović s 8, Kovačević sa 7 i Starčević sa 6 pogodaka bili su napadački najraspoloženiji.

RK BUJE – RK GOSPIĆ 18:21 – nakon velike borbe u prvom poluvremenu i našeg vodstva 9:7, ponovno prelamamo utakmicu u drugom dijelu kada se odvajamo na 20:11, što je bilo nedostižno za odličnu ekipu iz Buja. Luka Maras i Ivan dasović bili su najefikasniji sa 6 i 5 pogodaka.