Odigrana je domaća kup utakmica protiv Karlovca.

Nakon pobjede protiv RK Dubovac-Gaza ušli smo u sljedeću rundu Hrvatskog rukometnog kupa u kojoj smo u srijedu, 1. prosinca 2021. godine, bili domaćini premijerligaškoj ekipi Karlovca.

I jednima i drugima je susret, s obzirom na razliku u kvaliteti, bio svojevrsna trening utakmica koja je trenerima poslužila kao priprema za nadolazeće ligaške obveze.

Jako loš i beskrvan ulazak u dvoboj nastavio se tijekom cijelog prvog poluvremena, te nam nakon prvih 30 minuta donio visoki zaostatak (24:11). Dosta bolji pristup u drugi dio utakmice, u kojem smo pokušali ispoštovanti određene napadačke i obrambene automatizme na koje računamo već u subotnjoj ligaškoj utakmici protiv RK Mornar Dramalj-Crikvenica, odmah je dao dozu lepršavosti i vica što je uvelike uljepšalo dojam.

Neodlučni ishod drugoga poluvremena (22:22) sigurno je rezultat i ubacivanja u nižu brzinu protivnika, no stil igre koju su naši igrači pokazali na tragu je onoga što trener Antić traži od igrača.

Jedan veliki plus i divnu sliku donijeli su gledatelji kojih se na tribinama okupilo oko 250, a dozu zajedništva, srčanosti i složnosti dao je veliki broj naših mladih rukometaša i rukometašica koji su glasnim navijanjem popraćenim bubnjevima davali podršku cijeloj ekipi. Posebno glasna bila je podrška našim najmlađim članovima Marku Čačiću (2006. godište) i Petru Milkoviću (2005. godište), koji su iskoristili svojih desetak minuta i postignutim pogotcima stvorili euforiju na tribinama.

 

RK GOSPIĆ – HRK KARLOVAC 33:46 (11:24) – Markić (8), Sakić (4), Pavelić (4), Dželalija (3), Bilić (3), Jelić (3), Kovačević (2), Verzon (2), Seferagić (1), Milković (1), Čačić (1), Suknaić (1)