Stigla nam je i obveza sudjelovanja u kupu.

Ekipe koje se natječu u 2. HRL i višim ligama obvezne su sudjelovati u kup natjecanju. Prvo kolo kupa bilo je na rasporedu u srijedu, 25. studenog 2020. godine, a za protivnika smo dobili RK Ogulin koji je bio i domaćin.

Put Ogulina smo krenuli u bitno izmijenjenom sastavu u kojem se našlo čak 10 mladih i talentiranih igrača od čega njih 5 iz ekipe U17 i 5 iz ekipe U15. Svi su igrači dobili podjednaku minutažu, a najviše vesele prezentacije onih igrača koji su budućnost našega kluba i u koje klub polaže velike nade.

Utakmica je u prvih 30 minuta bila dobra, prava natjecateljska. U tom razdoblju smo unatoč pregršt nerealiziranih šansi bili u prednosti 10:7 i 11:8. Novi val nerealizacije omogućio je ekipi Ogulina da preokrene rezultat i na odmor ode pri vodstvu 14:12.

U nastavku dolazi do brojnih rotacija u našoj ekipi što su iskusniji i stariji protivnici iskoristili, no naša mladost je unatoč debitantskom strahu i nervozi pokazala brojne vrline i talent na koji možemo računati u budućnosti.

Gotovo svi najmlađi su se upisali u listu strijelaca. Marko Čačić je postigao 2, Jergović i Rukavina su dodali po 1, dok je Orešković izborio sedmerac i odličnim blokovima stvarao prostor ostalim igračima u napadu. Petnaestogodišnji Petar Milković također je bio efikasan (1 pogodak), kao i šesnaestogodišnji Dario Devčić. U seniorima već starosjedioci, a ipak samo dječaci šesnaestogodišnjaci, Nikola Kovačević i Luka Maras dodali su 9, odnosno 5 pogodaka i potvrdili kvalitetan trening i trud, dok je Tomislav Milković (2003. godište) postigao 1 gol. Mladi i talentirani golman Ante Stilinović (2004. godište) iskazao se odličnim obranama.

Od “pravih” seniora Udiljak i Antić su dodali po 3, Jelić 2, te Brajković i Verzon po 1 pogodak.

Ovim porazom završili smo kup natjecanje, te se u nastavku sezone okrećemo ligaškim utakmicama i nastojanju zadržavanja 1. mjesta koje nas vodi u 1.b ligu.