Realizirana je jošš jedna dobrotvorna akcija naššega kluba. Dolaskom u kontakt s voditeljima SOS dječjeg sela Lekenik dogovorili smo sve potrebne detalje za našš dolazak i realizaciju plemenite ideje.
 
 
GALERIJA SLIKA
 
Nakon veoma srdačnog prijema, neformalnog razgovora s voditeljima i upoznavanja ljudi s naššim klubom i radom upoznati smo s radom SOS sela. Tijekom razgovora doššli smo do zaključka da je ova ideja o donaciji i naššem dolasku, a ne samo slanju pošštom, pun pogodak.
Domaćini su nas, osim teoretskog upoznavanja s načinom rada, upoznali i s jednom SOS obitelji koja broji 5 članova (SOS mama i 4 djece). Samim dolaskom u kontakt s tom veoma otvorenom i prekrasnom djecom punom raznoraznih dožživljaja učinila nas je jošš ponosnijim, sretnijim i bogatijim osobama. Vrijeme provedeno s njima je proššlo jako brzo, a ispraćeni smo spontanom i veoma lijepom i simpatičnom rečenicom male Kim: “Hoćete li doći i sutra?”.

Bio je ovo jedan veliki dožživljaj za 4 predstavnika naššega kluba, te se nadamo da ćemo SOS mamu Miru, Valentina, Kristijana, Kim i Petru (bila je odsutna) posjetiti jošš koji put.

 
Naknadno nam je poštom došla i zahvala za ostvarenom donacijom koja je priložena u galeriju slika.

Upoznajte se s radom SOS dječjih sela u Hrvatskoj na SOS dječje selo Hrvatska.