Naš suigrač i trener dječaka Marijan Jelić završio je u bolnici. Razlog zbog kojeg je završio u bolnici je niz nesretnih događaja koji su ga pogodili u vremenu kraćem od sekunde.

Pružite Marijanu podršku! (Komentiraj!)Prije dva dana (1.4.2009.) Marijan je obavljao trenersku dužnosti, imao je trening sa svojim dječacima. Nakon profesionalno odrađenog treninga krenio je kući, ali je prije toga, kao i svaki put nakon treninga, razvozio je dječake koji najdalje žive svojim kućama.
Kad je odvezo zadnjeg dečka, zadovoljan je krenio put kući. No tad se dogodilo nešto što je najmanje očekivao. U Simljanskoj ulici, kod zgrade HEP-a, vidio je na cesti kako nešto/netko leži. Nije bio siguran što je pa je usporio i polagano se približavao. Kad je došao bliže prepoznao je oblik. To je bio nitko drugi nego naš Denis Pleša.
Brže ga je stavio u auto i odvezao u bolnicu na pregled jer Deni nije bio ničega svjestan. U bolnici Deniju su dali određenu količinu `bombona` i pustili ga kući. Zašto je Deni tamo ležao, nikad nećemo saznati… (Al` mi smo sretni jer Deni nam se vratio.)
Nakon što je odvezao i Denija kući i smjestio ga u krevet jer mali nije bio pri sebi još uvijek, krenio je kući. Čim je došao kući legao je u krevet i zaspao. Ujutro se je probudio i krenio na posao. Odradio je posao i otišao kuće ručati. Nakon ručka je odspavao. Kad se je probudio skužio je da ga nešto boli. Nije mogao izdržavati bol i otišao je u bolnicu i tamo su mu rekli da odspava u bolnici jer imaju jako dobre krevete.

U kratkim crticama:
-Marijan je imao manji opracijski zahvat i morat će neko vrijeme mirovati.
-uputite pozdrav Marijanu.