Akcija povrata ambalaže i papira je u sezoni 2017./2018. donijela nova sredstva.

 

Završetak sezone znači svojevrstan odmak od većih i manjih projekata, kao i procjenu uspjeha u njihovoj realizaciji. Jedan od onih naizglad manjih akcija su bili povrati boca i papira kojima smo tijekom sezone uspjeli sakupiti određena sredstva. Turnir po turnir, boca po boca, kuna po kuna i u kasici se s krajem sezone zajedno s prihodom od povrata papira našlo ukupno 939,10 kuna. Navedeni iznos potvrđuje da se trud uložen u realizaciju tijekom brojnih akcija povrata isplatio te da će djeca dobiti još rekvizira za trening.

Zahvaljujemo se Državnom arhivu Gospić, Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić, knjižnici OŠ dr. Jure Turića Gospić, knjižnici Sveučilišta u Zadru Odjela za nastavničke studije u Gospiću i Ličkoj ekološkoj akciji na ostvarenim i realiziranim suradnjama kojima su direktno potakli uspješnost ovog malog ali hvalevrijednog projekta.

Akcija povrata, naravno, nije završena, ona i dalje traje, te pozivamo da se priključite i novce od povrata ubacite u kasicu našega kluba u Super Konzumu, Zagrebačka 18 u Gospiću (iza Hotela Ana), te pomognete razvoju naših najmlađih uzrasta.