Sezonu smo završili jednim lijepim izletom koji se pretvorio u odlično druženje.

Veoma napornu sezonu 2017./2018. smo s rukometnim obvezama priveli kraju, no podržavanje raznih akcija i svojevrsno druženje članova se nastavlja. Nakon štu su naši članovi podržali organizaciju i sudjelovali na otvaranju projekta Pogled u plavo, sakupili i odradili povrat više od jedne tone staroga papira, uz pomoć Crvenog križa slagali drva i time pomogli starijim i nemoćnim osobama, na red je došlo i zajedničko druženje članova i njihovih roditelja.

Druženje je, uz pomoć roditelja, organizirano u subotu, 30. lipnja 2018. godine, a bilo je sastavljeno od laganog planinarenja i poslijepodnevnog kupanja.

Oko 50 naših članova i njihovih roditelja okupilo se u jutarnjim satima ispred KIC-a od kuda se krenulo na Baške Oštarije gdje ih je dočekao voditelj planinarskog dijela Branko Javorina u društvu legende Velebita, popularnog Prpe. Nakon uvodne riječi Javorine i detaljnog upoznavanja s planom puta, prisutnima se obratio Prpa koji rekao par rečenica o biljkama i životinjama (poglavito zmijama) koje su karakteristične za ovo područje Velebita, te o nekim svojim iskustvima. Ubrzo nakon navedenog svojevrsnog upoznavanja s onim što  nas čeka kenuli smo u laganu šetnju na Badanj. Nakon dva sata planinarenja priključili smo se proslavi Svete Elizabete, zaštitnice Baških Oštarija, gdje smo u suradnji s Općinom Karlobag bili počašćeni s ručkom i pićem, što nas je oduševilo i na čemu smo veoma zahvalni.

Sada već u ranim poslijepodnevnim satima krenuli smo put Karlobaga, smjestili se na Tatinju (plaža), kupali se, večerali i lijepim druženjem i uživanjem završili jedan fantastičan dan.