Od 14. do 18. svibnja 2018. godine obilježavali smo sa svojim članovima i njihovim roditeljima Tjedan obitelji. Bilo je odlično!

Cilj obilježavanja je bio potaknuti roditelje i djecu na zajedničko druženje, zabavu, te još više približiti roditelje sportu koji njihova djeca treniraju. Svaka grupa imala je svoje “obveze”, a obilježavanje je započelo veoma korisnim predavanjem sportskog psihologa Anđelka Botice na temu Uloga roditelja u sportskom razvoju djeteta, koje je bilo namijenjeno svoj djeci i njihovim roditeljima. U danima nakon nastavilo se sa zajedničkim treniranjem u svim grupama malog rukometa, do druženja roditelja i djece starijih grupa prilikom uređenja Urbanog vrta i park-šume Jasikovac.

Najviše odaziva bilo je u grupama najmlađih gdje je na treninzima bilo puno smijeha, zabave, natjecateljskog duha, a sve je to dovelo da zaista kvalitetno provedenog vremena roditelja sa svojom djecom. Što smo se više približavali obvezama za druženje sa starijim grupama to je odaziv, na žalost, bio sve slabiji i slabiji.

Nakon provedenih aktivnosti roditelji i djeca su imali samo riječi hvale za ideju i njezinu realizaciju, te svi iščekuju sljedeće slično okupljanje i druženje.

Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali, nadamo se da će iskustva i doživljaje dugo pamtititi, a one koji nisu bili u mogućnosti doći pozivamo da se priključe idući puta.