Održana je Redovna sjednica Skupštine kluba.

U Kulturno informativnom centru u Gospiću je u utorak, 23. ožujka 2021. godine, s početkom u 19,00 sati održana redovna sjednica Skupštine Rukometnog kluba “Gospić”. Uz pridržavanje nužnih epidemioloških mjera 21 skupštinar prisustvovao je prezentaciji predsjednika Tomislava Rukavine i tajnika Vanje Antića u kojoj su ih izvijestili o radu i financijama u 2020. godini, te najavili planove za 2021. godinu koji uvelike ovise o virusu COVID-19.

U 2021. godinu ušli smo sa 260 članova, a broj je prešao 300 budući su posljednjih dana pokrenute rukometne grupe u Korenci i Brinju o kojima će brinuti treneri Mate Pavelić i Beba Romac.

Važno je napomenuti da je trenutačno jedino seniorska ekipa u određenom ritmu treninga i utakmica budući nakon prvog dijela sezone i 8 odigranih utakmica drži prvo mjesto na ljestvici 2.HRL zapad, te je samo najstarijima dopušteno treniranje u dvorani.

Još dva člana kluba, Ivan Verzon i Matej Udiljak, pohađaju školu za rukometnog trenera, te će u klubu uskoro djelovati njih čak 10.

Ubrzo se očekuje i nastavak kontinuiranog treniranja svih grupa na području Gospića koje će dolaskom ljepšeg vremena početi trenirati na otvorenim pomoćnim terenima pokraj Gradske sportske dvorane. Dobra je vijest da grupe u Korenici, Brinju i Udbini treniraju u dvoranama.

Članovima, igračima i trenerima želimo puno uspjeha u daljnjem radu, te što ljepše vrijeme i popuštanje mjera kako bi mogli održati što više treninga i ostvariti što bolje rezultate na natjecanjima.