Vijeće roditelja veoma je bitno tijelo našega kluba.

Vijeće roditelja (9 članova) se kroz nekoliko godina djelovanja pokazalo kao tijelo koje klubu donosi jednu drugačiju, posebnu dimenziju. Roditelji brinu o svim aktivnostima koje nisu striktno vezane za treninge i rukomet, pa tako organiziraju izlete, predavanja, obilježavanje klubu zanimljivih dana, daju prijedlog aktivnosti u organizaciji drugih ustanova i udruga koje bi bilo lijepo podržati i na taj način utječu na cjeloživotni odgoj i obrazovanje naših članova.

Sastanak Vijeća roditelja održan je u utorak, 23. ožujka 2021. godine, u prizemlju Kulturno informativnog centra u Gospiću s početkom u 18,00 sati.

Predsjednica Josipa Milković i zamjenica predsjednice Marijana Bukovac prezentirale su ostalim članovima učinjeno u 2020. godini, te predložili plan rada za 2021. godinu koji je jednoglasno i  usvojen.

Iako njihov rad uvelike ovisi o epidemiološkoj situaciji i širenju virusa COVID-19 plan aktivnosti za 2021. je veoma bogat. Uz davanje podrške brojim aktivnostima na području Gospića i okolice u planu su i organizacije u vlastitom aranžmanu ili u partnerstvu s drugim ustanovama. Tu su predavanja sportske psihologije, obilježavanje Tjedna obitelji, Dana sporta i Europskog tjedna sporta, organizacija Večeri rukometa, izleta i odlazaka u kino za članove kluba, humanitarne akcije tijekom cijele godine i slično.

Vijeću roditelja i svim članovima želimo puno uspjeha u organizaciji što više aktivnosti tijekom 2021. godine.