Rovinj handball camp već je više od 20 godina mjesto gdje velika hrvatska i inozemna trenerska imena rade s mladim rukometašicama i rukometašima iz cijelog svijeta. Kroz rovinjski kamp međunarodnog karaktera prošlo je preko 12000 mladih rukometaša.

Odlični uvijeti, od smještaja, ugođaja, pa do sportske infrastrukture, popraćeni su vrhunskim rukometnim trenerima koji posjeduju godine iskustva rada s mlađim generacijama igrača od kojih su mnogi postigli vrhunske svjetske uspjehe.

Dio trenerskog tima u Rovinju je i trener Rukometnog kluba “Gospić” Robert Havliček koji je u sezoni 2023./2024. vodio dječake U13, dječake U15, seniore i rukometne grupe u Otočcu.

Robert Havliček koji je svoju trenersku karijeru izgradio radeći u Italiji u nekim od najuspješnijih klubova, a svoje trenerske vještine stjecao i razvijao u svim dobnim skupinama djevojčica i dječaka, a kao uspješnog trenera s mnogim osvojenim talijanskim prvenstvima i ligama prepoznalo ga je i vodstvo Rovinj Handball camp-a gdje među vrhunskim trenerskim imenima sudjeluje već više od 10 godina.

Čestitamo treneru Robertu na ovom velikom priznanju, a nama je dodatno zadovoljstvo što je dio trenerske i rukometne obitelji našeg kluba.