Od, sad već davne, 2003. godine, Rovinj handball camp mjesto je gdje velika hrvatska i inozemna trenerska imena rade s mladim rukometašima i rukometašicama iz cijelog svijeta. Kroz rovinjski kamp međunarodnog karaktera prošlo je preko 12000 mladih.

Odlični uvijeti, od smještaja, ugođaja, pa do sportske infrastrukture, popraćeni su vrhunskim rukometnim trenerima koji posjeduju godine iskustva rada s mlađim generacijama igrača od kojih su mnogi postigli vrhunske svjetske uspjehe.

Dio trenerskog tima u Rovinju je i trener dječaka U15 i Rukometne škole Otočac Rukometnog kluba „Gospić“ Robert Havliček.

O treneru Havličeku pisali smo više na početku protekle sezone, ali podsjetimo još jednom. Svoju trenersku karijeru izgradio je radeći u Italiji u nekim od najuspješnijih klubova, a svoje je trenerske vještine stjecao i razvijao u svim dobnim skupinama dječaka i djevojčica. Kao uspješnog trenera s mnogim osvojenim talijanskim prvenstvima i ligama prepoznalo ga je i vodstvo Rovinj handball camp-a kojeg je dio već više od 10 godina.

Čestitamo treneru Robertu na ovom velikom priznanju, a nama je dodatno zadovoljstvo što je dio trenerske i rukometne obitelji našeg kluba.