Sportska dvorana Mavrinci u Čavlima ugostila je, 2. ožujka 2024. godine, 4. regionalno okupljanje za djevojčice rođene 2008./2009. i 2010./2011. godine.

Kroz sezonu 2023./2024. intenzivno se počeo ostvarivati dugoročni cilj kluba i mladih rukometašica a to je sudjelovanje na regionalnim okupljanjima selekcija regije Rijeka, Kvarner, Gospić.

Dosadašnjim su predstavljanjem na 3 održana regionalna okupljanja gospićke rukometašice ostavile upečatljiv dojam koji je rezultirao novim pozivima na spomenuto okupljanje.

Marta Kulaš, Anja Rukavina, Lara Dumičić, Dorotea Faflja, Matea Gučanin i Emma Crnković šest je djevojčica koje su svoje rukometne vještine spremno pokazale među 30 pozvanih na okupljanje djevojčica U15, dok su zbog ozljeda izostale Sara Vukelić, Nika Ivančić i Marta Šulentić.

Mia Vukelić, Petra Balenović, Iva Fajdić, Lucija Starčević, Klara Luketić, Melani Mesić i Dora Andrijević, te Matea Halapa i Rafaela Došen koje su izostale zbog ozljeda, našle su se na popisu okupljanja djevojčica U13 među 42 istaknute rukometašice regije.

Vanja Antić sudjelovao je kao stručni regionalni voditelj okupljanja.

Čestitamo na novom priznanju i ovoj iznimnoj časti te željno isčekujemo sljedeće pozive koje su gospićke rukometašice zasigurno zaslužile.