Nakon prošlosezonskog uspješnog predstavljanja četvorice gospićkih rukometaša U15 na Turniru regija, a nakon toga i odlaska Andreja Stilinovića na okupljanje Mlađe kadetske selekcije Hrvatske i ove sezone nastavljaju se pratiti mladi igrači rođeni 2008. i 2009. godine.

Vrhunski uspjesi koje je upravo spomenuta generacija rukometaša ostvarila opravdano su primjećena od strane osoba za odabir mladih perspektivnih igrača.

U subotu, 4. studenog 2023. godine, u centru Zamet u Rijeci održalo se prvo regionalno okupljanje dječaka U15 u sezoni 2023./2024. Na višesatnom treningu pod budnim okom stručnih regionalnih voditelja i trenera svoja rukometna znanja i vještine pokazalo je 7 mladih gospićkih rukometaša poteklih iz škole rukometa Rukometnog kluba „Gospić“. Oni su redom Karlo Korečić, Andrej Stilinović, Josip Ratković, Mladen Marković, Ivan Borovac, Tomo Milković i Gabriel Sertić i traže svoje mjesto među 25 najperspektivnijih igrača s područja Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke i Ličko-senjske županije koji će sudjelovati na novom izdanju Turnira regija.

Čestitke dečkima i puno sreće u daljnjim regionalnim i reprezentativnim aktivnostima.