Seniori nastavljaju nizati pobjede.

U subotu, 7. prosinca 2019. godine, nastavljeno je natjecanje seniorske ekipe u 3.HRL zapad. U sklopu 10. kola naši su igrači krenuli put Umaga kako bi snage odmjerili s RK Umag II.

Odlična forma, samopouzdanje i atmosfera u ekipi donijela nam je još jednu pobjedu koja niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Već u prvim minutama utakmice predvođeni Jelićem napravili smo blagu prednost (1:0, 2:1, 4:2, 7:4) koju smo održavali većinu prvoga poluvremena. U 29. minuti domaćini su se približili na -1 (15:16), no Pavelić i ovu utakmicu fantastični Suknaić dvama pogotcima u posljednjoj minuti prvoga dijela povećavaju na 18:15.

Silovitim ulaskom u nastavak 5:1 serijom odlazimo na +7 i osiguravamo mirniji nastavak utakmice. Pokazali su u tim trenucima Kovačević (2004.) i Rajič (2005.), naši najmlađi članovi, veoma zrelu ali i efikasnu igru s kojom su olakšali momčadi da dođe do pobjede rezultatom 35:29.

Uz ponovno odličnu kolektivnu igru izdvojili su se raspoloženi Kolačević na golu, te efikasni Jelić s 11, Suknaić s 8, Pavelić i Antić s po 4, te Rajič s 3 pogotka.

Bila je ovo odlična sedma pobjeda u nizu naše ekipe koja za prvim mjestom (RK Novigrad) zaostaje samo 2 boda. Slijedi nam posljednja utakmica jesenskog dijela prvenstva u kojoj na domaćem terenu igramo protiv Poreča II, jedne od najboljih ekipa lige.