Seniorska ekipa je nakon dva treninga odigrala i prve prijateljske utakmice.

Seniori su u srijedu, 4. rujna 2019. godine, otputovali u Crikvenicu gdje su odigrali prijateljske utakmice protiv RK Selce (3. HRL) i ŽRK Murvica (1.HRL za žene).

Trener Darko Jeličić je u sastavu imao 16 igrača te ih podijelio na starije koji su odigrali većinu utakmice protiv ekipe Selca i mlađe (2002, i mlađi) čiji je protivnik bila Murvica prvoligaška ženska ekipa iz Crikvenice.

Budući je ekipa iza sebe imala pauzu od četiri mjeseca i samo dva treninga (niti jedan s loptom) dečki su početkom utakmica imali određeni period adaptacije, no kako su utakmice odmicale prezentacija na parketu je bila sve bolja i bolja. Protiv Selca smo cijelu utakmicu proveli u vodstvu a najbolju igru prikazali u drugom poluvremenu.

Mlađi dio ekipe (većinom 2004. godište) je cijelu utakmicu protiv djevojaka iz Murvice držao u egalu te u konačnici također ostvario pobjedu.

Trener Jeličić je izrazi zadovoljstvo viđenim budući su svi igrači pokazali visoku razinu borbe i htijenja, dok će uigranost doći. Pripreme su tek u začetku i možemo očekivati samo daljnji rast.

 

RK SELCE – RK GOSPIĆ 26:36

ŽRK MURVICA – RK GOSPIĆ 35:36