Seniorska ekipa je u ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine, odradila prvo okupljanje.

Nakon ljetne pauze, određenih organizacijskih promjena, te kvalitetne pripreme nove sezone na svim razinama krenuli smo s treniranjem. Prvi su se okupili seniori (mlađi uzrasti s treniranejm kreću s prvim danom nastave) kojima je predstavljeno novo vodstvo.

Seniorska ekipa trenutno broji 25 članova o kojima će se tijekom sezone 2019./2020. brinuti tri trenera:

– Darko Jeličić – trener

– Ivan Brlić – trener golmana

– Marko Bubaš – kondicijski trener

 

Osim na trenerskim pozicijma jači smo i na igračkim. U ekipu nam se vratio Marin Čović, s nama su i povratnici od ozljeda Matej Udiljak i Tomislav Sabljak, a u treningu jea nekon oslobađanja od trenerskih obveza, i Vanja Antić. Kada tome priključimo i veoma talentirane dječake 2002. i pogotovo 2004. godišta možemo reći da imamo jednu veoma potentnu ekipu.

Na žalost imamo i nekoliko ozlijeđenih. Anti Stipetiću (koljeno), Ivanu Županu (koljeno) i Josipu Starčeviću (koljeno) želimo brz oporavak.

 

Nakon uvodnog predstavljanja treneri su se obratili igračima i iznijeli im svoje želje, planove i očekivanja, te započelji trening na nogometnom stadionu Balinovac.

Tijekom sezone će se trenirati četiri puta tjedno, što je za jedan trening više nego je bila praksa u dosadašnjim sezonama, te će svi igrači imati odlične uvjete za osobni i ekipni rukometni rast i razvoj.

 

Uprava kluba svima želi puno sreće i zdravlja tijekom sezone koja je ispred nas.