U novu sezonu ulazimo s velikom promjenom na poziciji seniorskog trenera.

Nova uprava odmah je prionula poslu, te je nakon kondicijskog trenera dogovoren i angažman novog trenera seniora. Prošlih godina navedena je pozicija bila goruće pitanje u pripremama gotovo svake sezone no odluka je najčešće padala na Vanju Antića, našeg dugogodišnjeg licenciranog trenera koji je, uvijek podmetao leđa i unatoč velikim obvezama na mjestu tajnika i trenera više grupa mlađih uzrasta, sve postavljene ciljeve uspijevao odraditi.

U vidu rasterećenja trenera Antića koji će i dalje biti član seniorske ekipe u funkciji igrača, potrebnih promjena i želje za dodatnim ulaganjem u članove seniorske ekipe dogovorena je suradnja s Darkom Jeličićem.

Darko Jeličić, popularnog nadimka Boske, rođen je 22. siječnja 1972, godine i dolazi iz Selca. Svojom veoma zapaženom karijerom jedan je od najpoznatijih rukometnih golmana ovog dijela Hrvatske.

U rukometu je 40 godina (od 7. godine) a svoje prve korake je napravio u Rukometnom klubu “Selce” gdje mu je trener bio Franjo Pobor, da bi nakon toga postao član RK Crikvenica. 

Kao veoma perspektivni golman bio je veoma tražen te je u svojoj karijeri od 1996. godine pa do danas branio boje velikih rukometnih klubova u Hrvatskoj kojima je od Premier do 2. i 3. lige pomagao što u osvajanju liga, što u zadržavanju njihovog ligaškog statusa.

Više od 15 godina uspješno vodi svoju rukometnu školu pod nazivom Primorska škola rukometa koja okuplja rukometne talente dječaka i djevojčica s područja Selca, Crikvenice, Dramlja, Bribira, Grižana i osatlih okolnim mjesta i gradova. Rukometno je odgojio i obrazovao veliki broj igrača, a neki od njih su danas u Hrvatskom rukometu veoma poluparni igrači i Hrvatski reprezentativci Kristijan Bećiri (RK PPD Zagreb, kružni napadač) i Moreno Car (RK Nexe, vratar).

Vjerujemo da angažiranje karizmatičnog trenera Jeličića pun pogodak, te da će ogromno iskustvo i rukometno znanje koje posjeduje uvelike pomoći našim mladim igračima da razviju sav svoj potencijal.

Treneru želimo puno sreće i ustrajnosti u radu, a igračima da upiju svo njegovo znanje i zahtjeve.

 

Darko Jeličić – rukometna karijera

1979. – 1996. – RK Selce, RK Crikvenica

1996. – Italija

1997. – RK Bjelovar

1998. – RK Trogir

1999. – RK Medveščak

2000. – RK Crikvenica

2004. – RK Kvarner

2005. – RK Senj

2008. – Austrija

2013. – RK Crikvenica

2014. – RK Senj

2016. – RK Selce

2017. – RK Senj

 

Neki od trenera: Franjo Pobor, Živko Vejnović, Vlado Turković, Josip Ćos Milković, Drago Žiljak