Nastavljamo raditi na kvaliteti treninga i treniranja.

Svake godine želimo ići korak dalje i svojim članovima osigurati što veću kvalitetu treniranja koja u konačnici utječe na njihov osobni rast i razvoj.

U sezonu 2019./2020. ulazimo jači za Marka Bubaša, kondicijskog trenera koji će dva puta tjedno raditi s dječacima 2008., 2006., 2004. godišta i seniorima, te se tijekom cijele sezone brinuti za fizičku pripremu članova spomenutih uzrasta.

Naši članovi imati će privilegiju koju nema veliki broj rukometnih klubova u Hrvatskoj, a to je da će, prema svojoj dobi pravilno osmišljenim treninzima, vježbama snage, koordinacije, agilnosti, eksplozivnosti, izdržljivosti i sl. dodatno razviti svoje tijelo i sposobnosti što će im tijekom sezone zasigurno pomoći kako bi ponovili, ali i nadmašili prošlosezonske uspjehe.

 

Zašto smatramo da je Bubaš idealna osoba za naš klub i naše rukometaše donosimo u rečenicama koje slijede.

 

Marko Bubaš rođen je u Gospiću 27. studenog 1985. godine, trenirao je nekoliko sportova, pa i rukomet, te je svakodnevno u sportu već skoro 30 godina.

Živio je u Zagrebu, a nakon završetka škole vratio se u Gospić i počeo istraživati svijet fitnesa. Surađivao je s raznim mentorima od kojih je naučio ono najbolje od raznih programa.

Kroz godine obrazovanja postao je certificirani trener položivši sljedeće:

– Total Body Coach BASIC Level 1 (Freemotion trening, Vibracijski trening, Nutricionizam, Functional Fundamentals, Indijske palice, Sandbag, Bulgarian bag, kettlebell)

– Total Body Coach  ADVANCED Level 2 (Rip:60 TRX, Bodyweight trening, medicinke i bučice, Fit Box, Pristup radu sa sportašima i rekreativcima,SAQ)

– Total Body Coach MASTER Level 3 (Menađment i marketing, Weightlifting, Girevoy Sport, Boot Camp trening, BOSU, elastične trake, Fitball)

– Hard Body Coach HBC Level 1

– Crossfit Level 1 Trainer (CF-L1)

– Crossfit Level 2 Trainer (CF-L2)

 

Nakon skoro 10 godina rada sa rekreativcima i sportašima stekao je veliko iskustvo koje ga je vodilo do toga da osmisli poseban sistem treninga  (BUBAŠ TRAINING SYSTEM), koji  danas provodi u svojoj dvorani (BUBAŠ GYM), s grupama i individualnim klijentima.

Jako je ponosan i veseli ga činjenica da danas svojim radom pomaže sportašima da ostvare puni sportski potencijal kao i rekreativcima u mijenjaju životnih navika i ostvarenju njihovih ciljeva.

 

Marku želimo puno sreće i da što duže ostane dio naše rukometne obitelji.