Izmjene u predsjedništvu kluba za cilj imaju zadržavanje postojeće razine, ali i dodatni iskorak u djelovanju kluba.

Izborna sjednica Skupštine održana je u četvrtak, 27. lipnja 2019., a izglasane izmjene su postale službene dobivanjem Rješenja Ureda državne uprave Ličko-senjske županije, u utorak 13. kolovoza 2019. godine.

Nakon što je četverogodišnji mandat dosadašnjih predstavnika upravljačkih tijela Rukometnog kluba “Gospić” došao do svoga kraja, došlo je vrijeme za izbor novih/starih osoba u vršci kluba.

Dosadašnja uprava se može pohvaliti veoma kvalitetnim radom koji je zahtijevao velika odricanja. Izuzetno dobri rezultati u prethodne 4 godine kojima je klub na rukometnoj mapi Republike Hrvatske, što organizacijski, što rezultatski, postavljen na veoma visoke grane potvrđuju sve iznad navedeno, ali i pokazuju kakvi se rukometni talenti rađaju u našem podneblju.

Pričamo li o organizaciji kluba, o pomaganju ljudima u društvu ili podržavanju aktivnosti u organizaciji drugih udruga i organizacija, pričamo li o rezultatima naših najmlađih članova u malom rukometu koji se s doslovno svakog turnira, uglavnom bez poraza, vraćaju svojim kućama “okićeni” s nekoliko medalja i nagrada, pa i zlatnim, srebrnim ili brončanim medaljama s neslužbenog Prvenstva Hrvatske. Pričamo li o nešto starijim članovima koji su tek ušli u veliki rukomet te istoga trena pokazali svu raskoš svoga talenta i glad za nadmetanjima i pobjedama na temelju kojih su osvojivši 5. mjesto na završnici PH stali uz bok klubovima kao što su Maksimir Pastela i PPD Zagreb ili pak onim još starijima koji su do zadnjih sekundi utakmice na još jednoj završnici PH za grkljan držali Valpovku (jednu od 3 najbolje ekipe Hrvatske), Bjelovara (Hrvatsku rukometnu instituciju), te u ratničkim utakmicama pobjeđivali fizički potentne ekipe Siska, Solina, Marine Kaštele i osvojili 8. mjesto u Hrvatskoj. Pričamo li o svemu tome, a pogotovo o odgoju naše djece koja u četverogodišnjem razdoblju koje je iza nas nisu napravili niti jedan incident i koji su svoju županiju, grad, klub, trenere, svoje roditelje i sebe prezentirali kao najbolji ambasadori, možemo biti najponosniji na ovome svijetu.

Nakon četiri godine sve se stavlja na kup, rade se zaključci i rezime napravljenoga, a sve nam daje za pravo da budemo veoma zadovoljni jer napravili smo malo čudo na kojem ne mislimo stati.

Određene promjene usvojene na Izbornoj sjednici Skupštine dat će nam dodatnu snagu da dođemo do zacrtanih ciljeva koji su, naravno, svake godine sve veći.

U novu sezonu ulazimo jaki, s gotovo istim sastavom uprave, a dobili smo i osvježenja na mjestu Predsjednika, Zamjenika predsjednika, Tajnika, te u Vijeću roditelja. Nova upravljačka piramida željna dodatnog dokazivanja i novih iskoraka, a čiji ćemo plan i program objavirti u narednim danima izgleda ovako:

 

IZVRŠNI ODBOR

Tomislav Rukavina – predsjednik kluba

Ante Kovačević – zamjenik predsjednika kluba

Ivan Biljan – član

Marko Šimić – član

Ivica Radošević – član

Davor Korečić – član

Ivana Nikšić Šulentić – član (predsjednica Vijeća roditelja)

 

TAJNIK – Vanja Antić

 

NADZORNI ODBOR

Milan Radaković – predsjednik

Jurica Starčević – član

Joso Starčević – član

 

VIJEĆE RODITELJA

Ivana Nikšić Šulentić – predsjednica

Marijana Bukovac – zamjenica predsjednice

Ivana Sarić – član

Branislav Javorina – član

Dorota Rukavina – član

Dujo Došen – član

Vesna Stručić – član

Ana Kovačević – član

Josipa Milković – član

 

Ovim putem se želimo zahvaliti svima onima koji su do sada uložili svoje slobodno vrijeme u djelovanje kluba ali zbog poslovnih obveza više nisu u mogućnosti i dalje biti s nama. Naša su vam vrata uvijek otvorena.