Napokon dobre vijest.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ublažio je mjere propisane pojavom virusa COVID-19 i dopustio organizirane grupne treninge na otvorenom. Bio je to znak treneru Mati Paveliću koji je ekipu seniora u ponedjeljak, 1. veljače 2021. godine, poveo u pripreme za proljetni dio prvenstva kako bi igrači što spremniji ušli u nastavak sezone i zadržali prvo mjesto na ljestvici koje vodi u 1.HRL jug.

Veliku pomoć u kondicijskom dijelu trener Pavelić i cijela ekipa imati će u poznatom kondicijskom treneru Alenu Maroševiću, kondicijskom treneru  RK Lokomotiva, te  ženske juniorske i seniorske rukometne reprezentacije Hrvatske, koji je na temelju početnog testiranja igrača sastavio cjelokupni plan i program priprema. 

Ekipa je u ove pripreme ušla dosta raštrkano, pa igrači osim u Gospiću svakodnevno treniraju u Šibeniku, Biogradu, Zadru, Rijeci i Ogulinu.

Na povećanju aerobnog i anaerobnog kapaciteta igrača te na snazi raditi će se na vanjskim terenima, a kada nove mjere dozvole ulazak u dovranu u trenažni proces bi se trebali postepeno početi uključivati i rukometni elementi s loptom i bez nje.

Ekipi želimo puno ustrajnosti i sreće u radu. Nadamo se odlučnim rezultatima i izostanku ozljeda.