Pojačanje za stepenicu više.

U jesenskom dio sezone 2021./2022., premijerne sezone naše ekipe u 1.HRL jug, imali smo puno, previše uspona i padova. Ostvarene su tri pobjede, no najviše boli jednako toliko minimalnih poraza u nekompletnom sastavu koji su nas, umjesto u gornji dom ljestvice i daleko od nesigurne zone, lansirali u borbu za opstanak u ligi.

Ozljede vanjskih igrača, Marina Čovića i Mateja Udiljaka, uvelike su smanjile rotaciju ekipe na vanjskim pozicijama, što je upravu kluba obvezalo na pojačavanje deficitarnih pozicija.

Ukazana prilika za dogovor s Kristijanom Cvjetkovićem, mladim a rukometno veoma iskusnim ljevorukim igračem objeručke je prihvaćena te je dogovor vrlo brzo postignut.

Cvjetković kojeg uz odličan šut krasi i jednako dobar prolaz rođen je 1996. godine, primarno pokriva poziciju desnog vanjskog igrača što će ekipi na desnoj strani napada dati dodatnu, možda i presudnu vrijednost koju do sada nismo imali.

Kristijan je karijeru započeo u rodnom Šibeniku, a kroz mlađe uzraste nosio je boje Splita i Zadra, dok je prve seniorske minute zabilježio u RK Vodice. Odlične igre u Vodicama lansirale su ga u premijerligaški rukomet, točnije u Umag, koji je kasnije zamijenio prvoligaškom ekipom Ribole Kaštele iz koje dolazi u nama voljeni Gospić.

Kristijanu želimo puno sreće i odličnih igara koje će klubu donijeti toliko željeni opstanak u 1.HRL jug.