Seniorska ekipa je u novoj prijateljskoj utakmici ugostila prijatelje iz Cazina.

Nakon što smo u Crikvenici odigrali dvije gostujuće prijateljske utakmice i ostvarili pobjede protiv RK Selce i ŽRK Murvica došlo je na red i odigravanje utakmice u Gospiću.

U goste nam je došla jaka i vrlo dobro posložena ekipa Krajine iz Cazina.

Budući su obje ekipe imale veliki broj igrača u sastavu, te kako bi svi igrači dobili priliku igralo se 3 puta po 25 minuta.

U prvoj trećini utakmice na terenu su uglavnom bile “prve postave”. Na našim igračima je bilo vidljivo da se nalaze u prvom dijelu priprema i da “teške” noge i neuigranost stvaraju probleme u igri. Gosti su bili lepršaviji i brži, no rezultatski priključak zadržavali smo efikasnim napadom na postavljenu obranu. Ipak na prvi odmor smo otišli sa zaostatkom od 2 pogotka (16:18).

Drugi dio utakmice je trener Jeličić priliku dao našim “klincima” koji su se nekoliko minuta solidno držali protiv dosta starijih i fizički moćnijih igrača iz Cazina, a zaostatak se povisio na 5 pogodaka (18:23). U tim trenucima i gostujući trener mijenja cijelu ekipu i uvodi srednjoškolce. Brzo su naši dečki pokazali da su puno kvalitetniji i na krilima agresivnog Suknaića (3 gola) preokrenuli rezultat (26:25) do kraja drugih 25 minuta.

Završna trećina kod obje ekipe pripala je većinom iskusnijim igračima. Uspjeli smo se odvojiti na 2-3 pogotka prednosti i u konačnici ostvariti pobjedu razultatom 38:37.

Uz dobre predstave golmana Kolačevića i Stilinovića svojom efikasnošću su se istakli Pavelić s 8, Jelić sa 7, Čović 6, te Suknaić, Udiljak i Antić s po 3 pogotka.