Seniori su u Biogradu odigrali drugu prijateljsku utakmicu.

U nedjelju, 11.2.2018. godine, seniori su otputovali u Biograd kako bi odigrali novu prijateljsku utakmicu. Biograd je nastupio s igračima koji imaju nešto manju minutažu u 1.b ligi, dok ni naša ekipa nije bila u kompletnom sastavu. Utakmica je poslužila unaprijed zadanom cilju, a to je detektiranje nedostataka koje u narednih 7 dana moramo ispraviti kako bi što spremniji dočekali prvu utakmicu nastavka prvenstva i ogled s ekipom Trsata.

Nešto nervozniji ulazak u utakmicu i određeno traženje ritma trajalo je  do 6. minute utakmice kada se serijom 3:0 odvajamo na 5:2. Obrana je na momente izgledala kompaktno, agresivno i pravovremeno, a rotacije u ekipi nisu spustile tempo koji je početni sastav nametnuo. Novom 6:0 serijom odlazimo na visokih +9 (20:11), no 5 minuta crne rupe u kojoj neshvatljivo radimo nekoliko tehničkih grešaka omogućuje domaćinu smanjenje rezultata na konačnih 29:23.

Obrambeno su svi naši igrači zadovoljili, posebno se istakao mladi golman Ante Stipetić koji je kvalitetno iskoristio svojih 20 minuta. Najefikasniji su u napadu bili Mate Pavelić sa 6, Ivan Verzon s 5, te Matej Udiljak i odlični mlađi kadet Matej Suknaić s po 4 pogotka.