Nakon dva i pol mjeseca stanke seniori nastavljaju s natjecanjem u II HRL zapad.

Pred seniorima je 9 utakmica proljetnog dijela prvenstva u kojima moraju smoći snage i dobrano popraviti bodovni saldo kako bi osigurali opstanak u II HRL zapad.

Tik nakon završetka jesenskog dijela prvenstva došlo je do promjene trenera, a tijekom zimske pauze određeni su čvrsti ciljevi koje će ekipa s trenerom Vanjom Antićem pokušati ostvariti.

Ekipi se priključila nekolicina kadeta i mlađih kadeta, ostvarili su se čvrsti dogovori i postavila određena pravila, a sve je to uvelike utjecalo na izgradnju zajedništva i pozitivne atmosfere u ekipi.

Mlađi dečki nikako neće služiti samo kao broj, oni će već u subotnjoj utakmici protiv Trsata dobiti velike odgovornosti te pokazati sav svoj talent i mogućnosti.

Uz već navedene izmjene došlo je i do određenih promjena u koncepciji same igre koja traži puno čvrstine, požrtvovnosti i trke. Nadamo se da će nam neophodna želja, čvrstina i trka dati potreban žar i samopouzdanje, te da će gledatelji uživati gledati borbenost cijele naše ekipe, a pogotovo pljeskom nagraditi “klince” koji će tu potporu zaista i zavrijediti.

Ovim putem pozivamo sve čitatelje da sutra, subota 17. veljače 2018. godine, dođu u Gradsku sportsku dvoranu u Gospiću i podrže nas u utakmici 10. kola II HRL zapad koju od 20 sati igramo protiv drugoplasirane ekipe Trsata (Rijeka).