Naša ekipa superminića je u nedjelju, 2.4.2017. godine, sudjelovala na PH u Karlovcu i ostvarila odličan rezultat ostvarivši plasman od 9. do 16. mjesta.

 

Put Karlovca smo krenuli kako bi promijenili uobičajeni krug protivnika, ali i vidjeli kako će se dečki nositi s jednim od najjačih ekipa Hrvatske. Iako je ekipa bil sastavljena od 5 igrača koji su jednu ili dvije godine mlađi, a i bez jednog od naših najjačih igrača, Matije Bukovca, dečki su ostvarili vrlo dobar rezultat i osvojili jedno od 9. do 16. mjesta.

Grupnu fazu smo prošli bez poraza, pobjedama protiv RK Maksimir Pastela I 12:3, HRK Gorica 16:6, RK Poreč 10:0, te se plasirali u kvalifikacije za 1/8 finala gdje nas je čekala RK Maksimir Pastela II. Novom pobjedom 19:7 dečki su osigurali plasman među 16 najboljih ekipa.

U 1/8 finala smo snage odmjeriji s ekipom Valpovke čiji golman nas je spriječio u ostvarenju nove pobjede, te ostvarujemo poraz 13:7. Ostaje žal što nas ždrijeb nije pomazio, budući se Valpovka kasnijim pobjedama plasirala u finale i osvojila 2. mjesto.

Čestitke dečkima na uspjehu, a dogodine ćemo pokušati ostvariti još bolji rezultat.