Sportsko učilište je u suradnji sa Zajednicom sportova Primorsko-goranske županije organiziralo svečanu promociju polaznika koji su završili Programe osposobljavanja za trenere raznih sportova.

Promocija je održana u petak, 29. rujna 2017. godine, u prostorijama Guvernerove palače u Rijeci, a prisustvovali su treneri koji su uspješno završili Programe osposobljavanja za trenere boćanja, jedrenja, sportsko-rekreacijskih aktivnosti, rukometa, ronjenja, odbojke i vaterpola.

Uz mnogobrojne trenere iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije na dodjeli su prisustvovala i dva naša trenera. Zvonimir Knežević i Vanja Antić obrazovali su se pri Sportskom učilištu i već neko vrijeme djeluju kao službeni i licencirani rukometni treneri. Predavači su im bili Zdravko Malić i Adrijana Prosenjak, velika rukometna imena, te još veće ljudske veličine, ljudi od kojih su puno naučili i koje će s rado i s velikim zadovoljstvom, te osmjehom na licu susretati u svojoj budućnosti.

Pri istom učilištu je u tijeku program obrazovanja u kojem sudjeluju još dva naša člana. Antonija Pavelić i Tomislav Špehar su u završnoj fazi, te uskoro očekujemo i njihovu svečanu dodjelu.