Počela je liga Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije gdje smo snage odmjerili s ekipama MRK Opatija i RK Čavle.

Na put smo krenuli u okrnjenom sastavu budući su zbog bolesti bili odsutni Nikola Kovačević i Ivan Župan, no dečki su unatoč tome na najbolji mogući način otvorili prve utakmice županijske lige.

MRK OPATIJA – RK GOSPIĆ 14:21 (5:13) – u prvih 15 minuta utakmice smo napravili razliku od 8 pogodaka prednosti koju smo u drugom dijelu  povećali i na +10 (15:5, 17:7). Svi igrači su dobili značajniju minutažu, a najviše su se istakli Ante Stilinović s nekoliko lijepih obrana, dok su Josip Klobučar s 5, te Luka Maras i Luka Delišimunović postigli po 4 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK ČAVLE 24:11 (11:3) – i u ovoj utakmici su se naši dečki rano odlijepili i serijom 8:0 (s 2:2 na 10:2) već u prvom poluvremenu riješili pitanje pobjednika. U nastavku je razlika narasla do +13 (24:11). Najefikasniji su bili Luka Delišimunović i Luka Maras sa po 6, dok je Borna Milković postigao 4 pogotka.

Već idući vikend nas čeka veoma bitno gostovanje u Poreču gdje ćemo u sklopu 1.HRLDA zapad, nadamo se bez izostanaka, snage odmjeriti s RK Poreč i RK Rovinj.