Mlađi kadeti su porazima otvorili natjecanje u 1.HMKRL zapad.

U Senj smo doputovali u najjačem sastavu, no pristup utakmicama koštao nas je poraza protiv ekipe Senja i Mornar-Crikvenice.

RK SENJ – RK GOSPIĆ 25:23 (13:10) – od početka utakmice ja bilo vidljivo da ekipa nema dovoljno agresivnosti, brzine, rastrčanosti i napaljenosti što ju je krasilo u pripremnom periodu. Protivnici su navedene stvari naravno iskoristili i na odmor otišli pri vodstvu od 3 pogotka. Početkom drugog poluvremena uspjeli smo koliko toliko konsolodirati obranu i probuditi se, no s 3 uzastopna isključenja omogućili smo ekipi Senja da ode na 19:16. Veliko htijenje za preokretom unijelo je nervozu u naše dečke, nestalo je organiziranosti, te upisujemo poraz od 2 razlike. Suknaić s 9, te Kosanović, Matjašec i Starčević s po 3 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

RK GOSPIĆ – RK MORNAR-CRIKVENICA 17:18 (8:10) – nakon početnog vodstva 6:2 sve ostalo je za zaborav. Čestitke protivniku na zasluženoj pobjedi. Suknaić i Mihelić su postigli po 4 pogotka.

 

Može se trenirati i ne trenirati, no pristup i motivacija donose pobjede i poraze. Nadamo se da ćemo već u sljedećim utakmicama pokazati koliko ova ekipa ustvari vrijedi.