Kako je i obećao, Tor je posjetio Gospić, oko sebe okupio veliki broj djece ali i starijih, te manifestaciji obilježavanja Dana Grada Gospića dao jednu drugu dimenziju.

Rukometni klub “Gospić” je u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom kontaktirao Tora, maskotu Europskog rukometnog prvenstva (Hrvatska, 12.-28.1.2018.), i zamolio ga da posjeti naš Gospić. Tor je s oduševljenjem prihvatio ideju, došao u na Trg Stjepana Radića, družio se s prisutnima i objeručke prihvaćao svaku molbu za slikanjem. S onima najmlađima zaigrao je i malo rukometa. Svako dijete moglo je Toru šutirati na gol i u slučaju pogotka dobiti razne nagrade i promotivne materijale EP u Hrvatskoj. Više od 250 nagrada (majice, privjesci, blokići, mirisi za auto i dr.) “planulo” je u tren, što je potvrda jako velikog dječjeg interesa za kontaktom s maskotom.

S velikim zadovoljstvom možemo reći da je i ovaj projekt u potpunosti uspio, te smo ponosni što smo manifestaciji obilježavanja Dana Grada Gospića dali jednu novu dimenziju, zabavili djecu i starije ljude na jedan drugačiji način, te još jednom naš Gospić prema Hrvatskom rukometnom savezu i cijeloj Hrvatskoj prezentirali na najljepši mogući način.